Kaj imajo skupnega maščoba na trebuhu, srce in boleči sklepi?

 
 

Kako shujšati v trebuh?

zdravo hujsanje

Kdor ima bolečine v sklepih ima že prvi problem pri gibanju.  Če si pomaga pri bolečih sklepih z raznimi mazili, si lahko nakoplje kup neželenih težav. Preberite:  Voltaren gel poškoduje jetra!

Drugi vzrok za manj gibanja pa se  skriva v hitrem stilu življenja. Kakšen kilogramček več, preutrujenost zaradi službe, mogoče izgovor: “Nimam kaj obleči” …  in hrana, ki je predvsem dobra, je pa hranilno prazna,  privedejo do tega, da  telo izdeluje vedno manj hormonov.  Vse to se odraža na zdravju srca, sklepih in na povečanem obsegu okrog trebuha.
Obseg pasu naj bo vedno manjši od obsega čez boke in naj ne presega vrednosti 88 cm pri ženskah oz. 102 cm pri moških. IZMERITE SE!

Zunanja maščoba, ki povzroča, da malo težje zapnete pas in da so puloverji videti “baročno”, ne predstavljajo nobenega problema, če ne bi bilo tudi  srce  obloženo z  maščobo, jetra postanejo  zamaščena, prebavni organi so obloženi, pogosto je zvišan krvni tlak, zvišane so maščobe v krvi – trigliceridi in pogosto je znižana vrednost dobrega holesterola – HDL holetserol.  Vse te težave spadajo pod skupni imenovalec: metabolični sindrom.

Rešitev: Vse, kar potrebujete je hormon DHEA!

Hormon DHEA (za ta hormon ni slovenskega imena) se obilno izloča v mladosti, po tridesetem letu pa njegova raven začne postopoma upadati. Ljudje, ki imajo zadostno količino tega hormona so vitalnejši, imajo odličen spomin in hitre misli, imajo močnejše kosti, čvrste mišice  in lepe trebuhe. Poleg tega vpliva še na pomlajevanje kože, lajša simptome depresije, omili posledice stresa (živčnost, napetost), znižuje odstotek telesne maščobe in celo lajša simptome menopavze. Hormon DHEA je  odgovoren tudi  za proizvodnjo spolnih hormonov.

V veliki želji po zaslužku in večni mladosti  so strokovnjaki izdelali  umetni hormon DHEA, ki pa je povezan z več vrstami rakastih obolenj. Torej se z umetnim hormonom DHEA ni smiselno igrati.

Kako do njega? Ste vedeli, da ga sami  izdelate?

In to vsako noč! Enostavno – vi spite, vaše male celice pa veselo delajo hormončke, vas obnavljajo, poskrbijo za bolj prožne sklepe, pomladijo vaše srce in poskrbijo, da se preoblikujete medtem , ko spite! Stopi se celo rešilni  “šlavf” okrog trebuha!

zdravo hujsanje-napitki za zdravo hujšanje

Katere sestavine telo potrebuje, da izdela hormon DHEA?

Preberite kaj pravi g. Aleš Lah:

Program, ki sem ga naštela zgoraj je začel uporabljati zaradi neznosnih bolečin v hrbtenici. Kot protibolečinsko sredstvo je uporabljal celo morfijeve obliže.

“Zgoraj našteto  uporabljam  že dobra dva meseca (skoraj tri) in  v tem času sem,   na moje veliko presenečenje shujšal 12 kg. Obseg v pasu se je zmanjšal za  18  cm! Hrbtenica – dosti manjše bolečine, obližev z morfijem ne uporabljam več – občasno samo protibolečinske tablete po potrebi. Močno se mi je dvignila življenjska energija, veliko manj sem  razdražljiv, depresija, turobne misli in negativno razmišljanje so enostavno izginili.”

Gospod Aleš je iz Maribora in ga lahko tudi pokličete in se sami prepričate, da stvar deluje. Njegov GSM: 031/880-410

P.S.: G. Aleš Lah je takole zaključil svojo zgodbo: ” S takim ne-trudom nisem pričakoval takega  rezultata. Na začetku sem bil zelo skeptičen in če me ne bi spodbudila moja žena, ne vem, če bi se odločil za  ta program. Rekel sem si:  Če bo delovalo, super, če pa ne, pa sem vsaj poizkusil. Pustimo se presenetiti.”

Več zadovoljnih zgodb najdete TUKAJ